Over ons

My Little Twins

Ik ben Naomi eigenaar van My Little Twins. Op 27 mei 2019 ben ik moeder geworden van onze dochters Ivy en Zoë. Na de geboorte van onze meiden wilde ik meer tijd met ze gaan doorbrengen en ben daarom minder gaan werken. In de tijd dat de meiden lekker lagen te slapen of aan het spelen waren maakte ik graag handgemaakte dingen zoals bijvoorbeeld de speenkoorden en haarstrikken naarmate ze ouder werden begon ik ook armbandjes voor ze te maken.

 Ik kreeg steeds leuke en positieve reactie op de producten die ik maakte en zo hebben wij in december 2019 besloten om onze webshop te beginnen. Ik wilde niet alleen unieke dingen voor onze eigen dochters maken maar ook voor jullie kindjes. De handgemaakte producten zul je dan ook maar in kleine aantallen online zien komen.

Inmiddels zijn wij beetje bij beetje aan het groeien en zijn er al een hele hoop leuke bestellingen gedaan. Daarom werk ik nu samen met mijn vriend Carlo aan onze website. Wij zijn dan ook samen altijd weer opzoek naar de leukste en nieuwste producten. De speenkoorden, haarstrikken, bedels en armbandjes maak ik allemaal zelf voor jullie. Daarbij staat de veiligheid altijd voorop.

Neem gezellig een kijkje op onze website. Wanneer jullie vragen hebben mogen jullie altijd het contact formulier invullen of ons gewoon een mailtje sturen. Wij proberen daar altijd zo snel mogelijk op te reageren. Zelf ideeën of mis je wat op onze website. Tips zijn altijd welkom.

Liefs Naomi.

My Little Twins.

Winkelwagen